DZIEŃ | JADŁOSPIS 23 - 25 KWIETNIA 2025 |
(poniedziałek) | (wtorek) |
(środa) | Krupnik z ziemniakami (seler i produktu pochodne). Pierogi ruskie z surówką z kapusty czerwonej (mleko łącznie z laktozą, zboża zawierające gluten). Kompot rabarbarowy. |
(czwartek) | Zupa jarzynowa, zabielana (seler i produkty pochodne, mleko łącznie z laktozą, drób). Spagetti (zboża zawierające gluten). Herbata czarna z cytryną. | (piątek) | Zupa krem z dyni z grzankami (seler i produkty pochodne, zboża zawierające gluten). Ziemniaki puree, surówka z kapusty kiszonej z kiełkami, ryba z pieca (mleko łącznie z laktozą, zboża zawierające gluten, jaja). Lemoniada (miód). Kiwi. |
|
||||||
© Szkoła Podstawowa Sportowa im. Olimpijczyków Śląskich w Mysłowicach |